@bettypavkova

pondělí 9. dubna 2018

Wrap Up - Březen 2018

Zdravím Vás u dalšího měsíčního Wrap Upu. Tentokrát za měsíc březen. Po přečtení Dvoru mlhy a hněvu mě pronásledovala čtecí krize. Přesto jsem nakonec přečetla za březen devět knih, což jsem opravdu nečekala. Je to méně než minulé měsíce, ale furt víc, než jsem si celkově myslela, že budu měsíčně číst. :-) Jaké to byly knihy se dozvíte v článku. A co vy? Kolik knih jste za březen přečetli? A četli jste nějakou z knih, které jsem já v březnu přečetla? :-)


První knihou, kterou jsem v březnu přečetla byl erotický román "Ztracený", který napsala moje kamarádka. Bylo to pro mě opravdu milé a neskutečně čtivé překvápko. Recenze tady.










Druhá kniha byla tahle nádherná bichlička, Dvůr mlhy a hněvu. A bylo to neskutečné. Teď už za sebou mám i třetí díl a můžu tedy říct, že tento druhý pro mě byl nejlepším. Milujeme Rhysanda a pokud byste se rádi dozvěděli víc z mého názoru na tuhle modrou nádheru, můžete si tady přečíst recenzi. (A mimochodem moc Vám děkuji, je to moje nejčtenější recenze, má přes 1000 přečtení! Wow!)





Třetí v březnu přečtenou kráskou se stala tahle hororová klasika, která byla čtivá, zjistila jsem, že tenhle známý příběh vlastně vůbec neznám. Na druhou stranu ale nepůjde o jednu z top knih, kterou jsem kdy četla. Víc se dozvíte tady.








Následující přečtenou knihou byli Lovci duchů, kteří mě poměrně vytáhli z menší čtecí krize. Tahle kniha se mi strašně líbila, byla čtivá a upoutala mě. Určitě bych si od autora chtěla přečíst další knihu. Recenze tady.








Half Bad byl kauf. Ve slevě v Dobrovském za 29 Korun, zpočátku jsem byla zmatená, to nepopírám, ale nakonec se kniha poměrně hezky rozjela a já si počkám, jestli se nezlevní i její pokračování, že bych si dala i je. :-D Recenzi najdete tu.








Ďábel nosí Pradu je skoro všemi dámami milovaný film ze světa módy a módních dračic a já k Vánocům dostala knižní předlohu. A víte co? Musím si koupit pokračování, protože to bylo moc fajn! Recenze zatím není, ale bude, nebojte se! :-D















Další knihou, na kterou můžete očekávat recenzi a kterou jsem v březnu přečetla byl Pád andělů. YA fantasy, které bylo překvapivě brutální a nápadité mě nadchlo, tvářilo se poměrně originálně a já si připomněla například Walking Dead, postapo svět, který v knize byl mi ho opravdu připomínal. Nejde tady však o zombie, ale padlé anděli!













Pes. To byla láska. Tahle poetická kniha, plná nádherných popisů přírody mě uchvátila. Zamilovala jsem si nejen psa, ale i autorčin styl vyprávění a prostě všechno. Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla. Recenzi najdete tady.








Poslední brožurkou, kterou jsem v březnu přelouskala byla tato e-kniha. Týkala se hokejových statistik a nese název Řeč čísel z hokejových MS. Pro fanoušky českého národního týmu je to super, přehledný kousek. V recenzi - tady - zjistíte, jak knihu můžete získat!

11 komentářů:

  1. Skvělé číslo :-) Jen tak dál.
    Lovce duchů mám doma a čekají na přečtení, moc se na ně těším a když je chválíš, tak ještě víc :-) Autorovu další knihu Hlídači rozhodně doporučuji! Napínavá a těžko odložitelná kniha.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip, už jsem na ni koukala na netu a vypadá hodně zajímavě,takže píšu na seznam. :-)

      Vymazat
  2. Já se držela při zemi a tak to jsou čtyři knihy. Tvoje čtecí tempo ti závidím. :)) Přeju krásný duben plný spousty skvělých knih. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :-) Já toho nejvíc přečtu každý den v autobuse do školy a ze školy, díky tomu, že to má teď furt zpoždění, tak to je tak dvě a půl hodiny denně...:-D

      Vymazat
  3. Vidím, že si mala bohatý marec, gratulujem :-) Na dvor hmly a hnevu sa už veľmi teším a som zvedavá, ako bude tento príbeh pokračovať :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Half bad je s každým dílem lepší! :)
    A Pád andělů plánuji už hrozně dlouho :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ráda slyším, počkám si na slevy :-D :-D Jestli ho nemáš doma, je všude teď hodně zlevněnej, tak toho využij, i druhý díl. :-) (Mluvím teď o tom Pádu :-D)

      Vymazat
  5. Četla jsem řeč čísel z hokejových MS. Na Psa jsem už pokukovala, ale (zatím) jsem knihu nečetla.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jo, ty jsi toho stihla přečíst tolik! Super! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá velkou radost a moc za něj děkuji. :-)